top 5 innovatieve keukensnufjes
Keuken

Top 5 innovatieve keukensnufjes

In de keuken kun je altijd wel wat hulp gebruiken. Daarom selecteerden wij voor jou de vijf leukste en handigste keukenhulpjes. Deze behulpzame keukenfavorieten helpen je bij het koken, koffiezetten en het serveren van drankjes. En ze blinken stuk voor stuk uit in nauwkeurigheid en professionaliteit.

1. Koffiemachine

Iedere ochtend de dag beginnen met een perfect kopje koffie. Wie wil dat nou niet?

Druk
De druk waarmee de koffie wordt gezet heeft grote invloed op de smaak. Tegenwoordig zijn er volop koffiemachines te verkrijgen die het beste uit iedere koffieboon halen.

Bijzondere koffie
Espresso’s, cappuccino’s, latte’s en macchiato’s zijn bij ons bijna net zo gewoon geworden als het ouderwetse bakkie toost. Met een geavanceerde koffiemachine heb je een van deze heerlijke koffie’s altijd binnen handbereik.

Design
Koffiemachines zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Jouw favoriete stijl en kleur zit er zeker bij. Zo ben je altijd verzekerd van een smaakvol kopje koffie in alle opzichten.

2. Serviesverwarmer

Een serviesverwarmer is een verwarmde lade waarin je de borden kunt verwarmen. Het eten blijft zo veel langer warm, omdat de warmte niet meteen in het koude bord trekt.

Flexibel
Je kunt er ook gerechten in warm houden zonder dat het doorgaart. Zo hoef je minder precies te plannen om alle afzonderlijke gerechten warm op tafel te krijgen.

Inbouwen
Een andere optie is om de serviesverwarmer onder de ingebouwde koffiemachine te laten plaatsen. Daarmee houdt je ook de koffiekopjes goed op temperatuur.

3. Elektrische wijnkast

In een wijnbewaarkast kun je iedere wijn onder de juiste omstandigheden laten rijpen. De elektrische bewaarkasten bootsen namelijk de temperatuur en luchtvochtigheid van een wijnkelder na.

Zones
De wijnklimaatkast is een ‘wijnkoelkast’ met verschillende temperatuurzones waardoor je alle soorten wijn op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Allure
Zeker nu de meeste kasten geheel in de keuken kunnen worden geïntegreerd, geeft zo’n indrukwekkende wijnkast de keuken zeker de nodige allure.

4. PartyCooler

De PartyCooler is een verrijdbare koelunit die op iedere gewenste plek uw drank en etenswaren kan koelen. Er is voldoende ruimte voor bier, wijn, champagne, fris en natuurlijk voor hapjes die koel geserveerd moeten worden.

Trendy en gebruiksvriendelijk
De PartyCooler is gemaakt van roestvrij staal en leverbaar in zilvermetalic en high gloss piano black. En daarmee is het niet alleen een trendy apparaat, het is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden.

5. Coolkeeper

Koud biertje? De Coolkeeper is past precies onder de Beertender en de PerfectDraft.

Plaats voor drie vaatjes
In deze speciaal op maat gemaakte koelunit passen precies drie vaatjes van vier liter. Met zo’n perfect getapt koel biertje wordt ieder feestje een groot succes.

Ook aan de BOB is gedacht
Oh ja, voor de BOB is er in de Coolkeeper ook nog eens plaats voor twaalf blikjes fris. Zo ben je er zeker van dat de gasten ook weer veilig thuis komen!

Dit vind je misschien ook leuk...