Alles en meer over keukentrappen
Keuken

Alles en meer over keukentrappen!

Handige keukentrappen die het huishoudelijk werk een stuk eenvoudiger maken. Daarvoor heb je een keus uit een groot aanbod aan trappen. We helpen je graag op weg.

Keukentrap of meer

De eerste vraag de je jezelf stelt wanneer je kiest uit diverse keukentrappen: waarvoor ga ik hem nog meer gebruiken? Dat bepaalt namelijk welke trap het meest geschikt is voor jou. Maar hoe bepaal je dat dan? Daarvoor ga je bepalen wat het hoogste punt is waar je maximaal bij zou moeten kunnen komen. Daarbij moet je natuurlijk veilig bij dat punt kunnen komen. Je moet dus nooit gaan reiken, jezelf zover uitstrekken zodat je er net bij kunt komen. Heb je dat punt bepaald dan weet je de lengte van je trap. Daarna bepaal je of je de trap vaak gaat verplaatsen of laat je hem op eenzelfde plek staan. Daarmee bepaal je het soort trap.

De enkele keukentrap

Heb je bovenstaande bepaald dan kun je het soort kiezen. De enkele keukentrap betekent dat deze trap aan een zijde treden heeft. Daardoor kun je hem van een zijde beklimmen. Dat betekent dat deze trap ligt is en makkelijk te verplaatsen. Hij is immers niet zo zwaar. Deze trappen zijn vaak tot zo’n 12 treden hoog te verkrijgen. Daarmee kun je met deze trap zeker overal bij.

De dubbele keukentrap

Wanneer je bepaald hebt dat je de keukentrap vaker op een plaats gebruikt dan is een dubbeltrap waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze trap is van twee zijden te beklimmen. Daarmee is hij wat zwaarder dan de enkele trap (want hij heeft meer treden).

Maar daardoor kun je hem wel op eenzelfde plaats laten staan. Omdat je deze keukentrap van twee zijden beklimt kun je toch overal goed bij. Deze trappen gebruik je vooral bij huishoudelijke klussen als het ophangen of vervangen van een lamp.

Koop je keukentrappen bij Van Eldik Ladders

Heb je een keuze gemaakt dan koop je je nieuwe keukentrap natuurlijk bij Van Eldik Ladders. Zij hebben een groot assortiment aan trappen op voorraad. Zowel de houten – als de aluminium variant.

Twijfel je na het lezen van dit blog toch aan welke trap je moet kiezen? Neem dan even contact op met onze vakmensen van de werkplaats. Zij maken al jaren de mooiste trappen en hebben daarmee enorm veel kennis van deze producten. Deze kennis delen ze graag. Bel ze dus vandaag nog of kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk...